Wie kent elkaar in de kruidentuin?

Thomas Jonker

ja maar u kunt leren. Daarom schrijf ik nu deze post. Vandaag zal ik de belangrijkste uiteinden delen die ik door vele jaren van ervaring en van mijn studies over kruiden heb verzameld. Somit ist es sicher besser als Silit Peper En Zout Elektrisch. Hebben een blik bij wat u kunt doen, geen wat u zou moeten doen, en wat ik u zal tonen hoe te doen.

1) Wat u over kruiden, hun voorbereiding, en hun waarde voor het koken zult leren Als u nooit over kruiden van boeken zoals degenen op kruiden van het verleden hebt geleerd, of u heel wat kruiden niet hebt gegeten, zou het een tijdje kunnen nemen om een juiste greep van het concept te krijgen. Daarom zult u vele artikelen op het Web over kruiden vinden die u zullen helpen om hun waarde, hun gebruik, en redenen te begrijpen om hen te gebruiken. Ik moedig u aan om deze artikelen te lezen en de boeken (of om hen online te worden) te kopen, maar ik zal u niet de methode onderwijzen. Dit is een goede zaak. Het boek u met de kennis van kruiden kunt kopen zal u op de lange termijn helpen, maar in het ogenblik, is het niet de methode. Het boek zal nuttig zijn, maar het zal niet de methode zijn. Hier, zal ik u de juiste manier tonen om de kruiden en de ingrediënten voor te bereiden die u voor de voorbereiding moet weten. En dan zal ik in details over de voorbereiding, de methodes van het recept, en het gebruik van kruiden gaan. De basisingrediënten zijn: 2 soeplepels droge kruiden en 1 soeplepel van (facultatieve) peper. Om het water in uw mortier en stamper te kruiden, moet u een daling van olie toevoegen. U kunt 1 soeplepel van zout ook gebruiken. Wanneer u het noodzakelijke bedrag hebt, voeg de bloem toe en kneed 5 tot 10 minuten tot het vlot en elastisch is. Dan mengeling met een vork tot u een vlot deeg krijgt. Als u niet het kunt maken, verlaat het voor een paar dagen in een droge plaats. Het kan ook met wat olie in een regelmatige oven worden gebakken. Dit is mijn tweede poging tot het maken van het deeg: de eerste keer gebruikte ik een gebakjesnijder, moest ik een mes gebruiken, en het was ingewikkelder en mijn deeg was te zacht. Sehen Sie einen Gula Djawa Siroop Vergleich an. Maar ik ben een perfectionist en ik zal opnieuw proberen. Ik probeerde om dezelfde ingrediënten en hetzelfde deeg te gebruiken zoals de eerste keer: water, bloem, boter, gist. Het blijkt het deeg meer als dit (met uitzondering van het ei, en het zou moeilijker om met bloem zijn te maken, maar misschien niet een probleem voor baksel, aangezien de bloem en het water reeds in het deeg) worden gecombineerd is: De ingrediënten waren hetzelfde: water, bloem, zout en eieren. Het enige verschil was ik gebruikte bloem in plaats van zout, maar ik ben niet zeker waarom ik dat niet deed. Het zelfde gaat voor de gist (als u dat in plaats van regelmatige gist gebruikt). Als u de verkeerde gist gebruikt zult u zeer droog deeg krijgen, en het is niet waarschijnlijk de inspanning waard.