Over mij

Thomas Jonker

Jongeren

Toen ik eindigde dacht school I dat het goed van allerlei kruiden zou zijn kunnen koken en genieten. Zo begon ik deze kruidkruiken te maken, veronderstelde ik nooit dat ik hen voor het leven zou maken, maar het is al zeer het opwekken.

Ik gebruikte altijd om deze kruiken te maken thuis, enkel een grote zak van hen, en nu ik deze blog doe, minstens één keer in de week maak ik hen. Tegenwoordig vind ik dat ik houd van in plaats daarvan makend hen bij de opslag, is het veel goedkoper en gemakkelijker. Het beste deel is dat u uw eigen kruik kunt maken, ben ik niet zeker als er sommige soorten kruiken zijn die reeds klaar zijn, maar ik kan waarborgen dat deze zijn. De ingrediënten zijn zo goedkoop dat ik hen, de kruiken kan zelfs niet kopen die ik ben slechts ongeveer 1 € heb gebruikt.

Ik heb heel wat ervaring omdat ik een chef-kok 6 jaar en een kok 3 jaar was. Ik ben een persoonlijke chef-kok 5 jaar geweest, maar ik nooit begreep op een bepaalde manier werkelijk hoe de kokende werken dat ik het aan het werk in zaken kon zetten dat ik enkel begon. Zo in die context was het als een grote kans om te zien hoe de kokende werken.

Ik leerde heel wat materiaal in die blog. Ik had sommige verbazende mensen die over kruiden en kruiden in het algemeen schrijven. En ik begon om heel wat mijn eigen het koken gewoonten te begrijpen omdat zij van degenen zo verschillend waren die ik in het verleden had gedaan. Het was als ik leerde hoe te als een chef-kok te koken. Ik veronderstel ik ook wat kennis bereikte. Ik leerde hoe te om ingrediënten en kruiden te gebruiken een beetje meer ook, veronderstel ik.

Ik wilde altijd dit doen omdat ik een paar recepten heb gehad die gebruikskruiden geen die ik kan gebruiken. Deze blog zal uw eerste einde zijn. Ik ben zeer trots dat ik een kruiddeskundige ben. Ik zal u informatie die u zal helpen om de beste kruiden daar te maken geven, moet u enkel het weten hoe te om hen te koken.

Ik ga over een paar dingen spreken die ik heb gedaan. Maar alvorens ik, zal ik u vertellen wat geen goed ingrediënt voor kruiden die in om het even welk recept moeten worden gebruikt is. Als u benieuwd bent hoe ik besliste, dan zou u kunnen houden van deze post te lezen: Hoe te Cook Without Seasoning. Als u niet het weet hoe te zonder kruiden te koken, dan hier gaat u. Een klein kruid gaat een lange weg, vooral voor kruiden dat u in uw huis, zoals paprika, kaneel of zelfs geen zwarte peper hebt.