Grainamom fijn als stof malen --- Welke molen?

Thomas Jonker

Geen probleem. Ik verkoop kruiden slechts in het land van herkomst. Ik ben geen kruidverkoper, enkel een eigenaar van een lokale groothandelaar en ik verspreid een vrije steekproef voor de eerste 10 klanten die aan mijn winkel komen. Toen ik mijn blog begon, moest ik door verscheidene stadia gaan alvorens gepubliceerd te worden en het ben niet zo gemakkelijk aangezien het in de online wereld schijnt. De eerste blogpost werd geschreven op 27 van Oktober 2009 en de titel van de blog was de „beste manieren op de koude Nederlandse winter“ te koken. Ik blogging in het Nederlands sinds Mei 2011 en het is het beste ding dat ik voor het leven heb gedaan. Dies ist doch aufschlussreich, im Vergleich mit De Peper Overtoom De eerste post was over de Nederlandse traditie van het eten van een maaltijd van een maaltijd van vijf ingrediënten: brood, boter, kaas, vlees en kaas. Ik heb ook een kleine inzameling van andere Nederlandse recepten. Mijn meest recente posten zijn op Nederlandse traditionele snoepjes, naar huis gemaakte koffie en natuurlijk Edammer kazen. In vorig jaar en half heb ik een aantal bloggen over Nederlandse traditionele bieren, bieren gepubliceerd die van het Nederlandse bierrecept, bierrecepten worden gebrouwen die in oorsprong of enkel bierrecepten van Nederland Nederlands zijn. De meesten van hen zijn over bier en voedsel. Ik ben nog van nature een blogger. De laatste post op naar huis gemaakte koffie was over het Nederlandse traditionele koffierecept. Dies ist imposant, im Vergleich mit kruid vergelijk Deze post is over een nieuw Nederlands traditioneel bierrecept dat ik omhoog met kwam. Ik ben zeer opgewekt om het met u vandaag te delen en ik hoop u van het ook geniet! In een notedop het een goed bier is voor traditionele Nederlandse bieren te brouwen die u in Nederland of op trekking kunt vinden. En het proeft werkelijk goed! Het Nederlandse traditionele bierrecept is een bier dat met een verschillende gistspanning wordt gebrouwen, zo proeft het een klein beetje verschillend in bierbrouwen. De gistspanning in dit bier wordt gebruikt wordt genoemd „Nordbier“ en het is een Duitse spanning die van de biergist. Het is gelijkaardig aan die voor de meeste Duits-Stijlbieren wordt gebruikt. Ik denk dat deze die gistspanning de gistspanning voor het bier in de aanstaande maanden wordt gebruikt zal zijn aangezien de eerste partij in een kleine brouwerij gaat worden gebrouwen en ik verwacht dat het is goede! Het recept voor het bier ik maak is hetzelfde als het recept dat ik voor het traditionele Nederlandse koffierecept heb geschreven dat bij homebrewtalk werd gepost. Ik heb een exemplaar van het originele recept op mijn Desktop, zodat kan ik kopiëren/kleef dit aan de plaats. Ik zal enkel post-it als verbinding op deze post als u meer over het wilt kennen.